Algemeen:

De inschrijving voor het Superelfseizoen 2023-2024 is gesloten. In totaal hebben zich 158 teams ingeschreven.

Dit seizoen tellen de eerste 2 speelrondes van de competitie niet mee en starten wij bij speelronde 3.

Voor een team is het inschrijfgeld nog niet voldaan. Dit team heeft 10 strafpunten toegewezen gekregen.

Tijdens de eerste transferperiode van het seizoen is zijn er in 138 teams wissels doorgevoerd. De competitieleider heeft in een team een verplichte wissel doorgevoerd.

Superelf Competitie: 

Speelronde 3 is gewonnen door Harrie Charisteas van Ronnie hij haalde 53 punten.

De 4e speelronde is gewonnen door Iban Mayo van Martijn Boleij, hij haalde 53 punten.

Met 54 punten heeft Wakanutgeve van Ralf de 5e speelronde gewonnen.

Harrie Charisteas van Ronnie heeft speelronde 6 gewonnen.

Voor speelronde 7 is de wedstrijd Ajax - RKC Waalwijk uitgespeeld. De ronde winnaar is dan ook bekend: Valerie United van Valerie met 45 punten.

Jacco Keller met San Marco wint de achtste speelronde.

Met 44 punten wint UUHD van Hans van Dongen de negende speelronde.

Voor de tiende speelronde is de wedstrijd AZ - NEC uitgespeeld. NEC NECT NAC van Paul van der Krogt heeft deze speelronde dan ook gewonnen.

Speelronde 11 is met 52 punten gewonnen door Unsere Wimmie van Wim.

Met 57 punten wint Tin Pan Alley van Henk de 12e speelronde.

FC Klapaucius van William heeft met 52 punten de 13e speelronde gewonnen.

Met 50 punten heeft FC Bikkels van Wesley de veertiende speelronde gewonnen.

Bovenaan de ranglijst staat Harrie Charisteas van Ronnie met 475 punten. Tweede is De Bus van Clemens met 440 punten. Het podium wordt gecompleteerd door FC Klapaucius van William met 427 punten. FC Weert Zuid II van Rob Hendriks is vierde met 425 punten. Le Duc van Robert staat met 424 punten vijfde.
Zesde is Iban Mayo van Martijn Boleij met 416 punten.
Zevende met 412 punten is Mastertho van Thomas
Met 409 punten is FC de Meulegaapers 1 van Marc achtste
Negende is Capo di Tutti Capi van Rik Weijs met 409 punten
Tiende met 407 punten is FC RUBINHO van Ruben Jaspers

De eerste periode is gewonnen door Harrie Charisteas van Ronnie met 245 punten. Op plek 2 is geŽindigd FC Weert Zuid II van Rob Hendriks met 235 punten. Met 230 punten is Mastertho van Thomas derde geworden.

In de tweede periode gaat TakaTakaToi van Ralph met 236 punten aan kop. Tweede is FC Klapaucius van William met 234 punten. Met 232 punten is De Bus van Clemens derde.

FairPlay Cup:

Riet met FC MCKM is met 0,73 strafpunten het meest faire team. Tweede is Slevenage F.C. van Roland met 0,88 punten. RKVV FIOS ZONDAG 2 van Alexander is derde met 0,91 strafpunten.

Subleagues:

Nummer 1 bij de subleagues is Trienekens Boleij met 400,67 punten. Tweede is Mediahuis met 381,50 punten. Derde is FC Romaro met 375,57 punten.

Superelf Cup:

De loting voor de Superelf Cup is gedaan. De eerste poulewedstrijden zijn gespeeld. De vijfde poulewedstrijd is gespeeld met ronde 14.

Transfers

Derry John Murkin is door FC Volendam verkocht aan Schalke '04. Dit betekent dat managers met Murkin in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Murkin in hun team: Hans de Wilde

Vito van Crooij is vertrokken bij Sparta Rotterdam. Dit betekent dat managers met van Crooij in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen.

Carel Eiting is door FC Volendam verkocht aan FC Twente. Dit betekent dat managers met Eiting in het team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen. Indien ze met Eiting een tweede speler van FC Twente in het team hebben moeten ze uiterlijk tijdens de eerste transferperiode een van beide spelers wisselen. Voor Willem Sanders is door de competitieleider een verplicht wissel doorgevoerd Twigt ipv Eiting.

Pantelis Hatzidiakos is vertrokken bij AZ. Dit betekent dat managers met Hatzidiakos in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Hatzidiakos in hun team: Timo

Daijiro Chirino is vertrokken bij PEC Zwolle. Dit betekent dat managers met Chirino in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen.

Ibrahim Sangare is door PSV verkocht aan Nothingham Forrest. Dit betekent dat managers met Sangare in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Sean Klaiber is door FC Utrecht verkocht aan Bronby IF. Dit betekent dat managers met Klaiber in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Bart van Hintum is van PEC Zwolle naar ADO Den Haag vertrokken. Dit betekent dat managers met van Hintum in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Davy Klaassen is door Ajax verkocht aan Internazionale. Dit betekent dat managers met Klaassen in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Robin Polley is door Heracles Almelo verkocht aan Telstar. Dit betekent dat managers met Polley in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Polley in hun team: Alexander

Tibor Halilovic is door SC Heerenveen verkocht aan Dinamo Zagreb. Dit betekent dat managers met Halilovic in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Owen Wijndal is door Ajax verhuurd aan FC Antwerp. Dit betekent dat managers met Wijndal in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.