Algemeen:

De inschrijving voor het Superelfseizoen 2023-2024 is gesloten. In totaal hebben zich 158 teams ingeschreven.

Dit seizoen tellen de eerste 2 speelrondes van de competitie niet mee en starten wij bij speelronde 3.

Voor een team is het inschrijfgeld nog niet voldaan. Dit team heeft 10 strafpunten toegewezen gekregen.

Tijdens de eerste transferperiode van het seizoen is zijn er in 138 teams wissels doorgevoerd. De competitieleider heeft in een team een verplichte wissel doorgevoerd.

De tweede transferperiode is gesloten. In totaal zijn er in 118 teams wissels doorgevoerd. Er zijn nu 17 teams die geen aanspraak meer kunnen maken op de FairPlayCup.

De derde en laatste transferperiode is gesloten. In totaal zijn er in 109 teams wissels doorgevoerd. De competitieleider heeft in 7 teams een verplichte wissel door moeten voeren. In totaal zijn er nu 39 teams afgevallen voor de strijd om de FairPlayCup.

Superelf Competitie: 

De zeventiende speelronde is gewonnen door Foppe Boppe van Jochem.

De achttiende speelronde is gewonnen met 40 punten door San Marco van Jacco.

FC Doelpalen van Lars wint de 19e speelronde met 47 punten.

Trustwinners van Herwin wint met 45 punten speelronde 20.

De 21-ste speelronde is gewonnen door l'Equipe Fatale van Winfred.

De tweeŽntwintigste speelronde is gewonnen door Luc Nilis op 10! van Rick

Foppe Boppe van Jochem heeft met maarliefst 64 punten de 23-ste speelronde gewonnen.

Met 55 punten wint Timao United van Tim de 24-ste speelronde.

Unsere Wimmie van Wim heeft met 48 punten de vijfentwintigste speelronde gewonnen.

49 punten waren genoeg voor Vossejacht van Stephan om speelronde 26 te winnen.

De zevenentwintigste speelronde is gewonnen door 1. FC Timao van Tim.

Met 42 punten wint Zwaaghalsjes III van Ruben Groen de 28-ste speelronde.

Alsditniethiephiephoeraisdanweetikhetnietmeer (Roel) wint de negenentwintigste speelronde.

De 30-ste speelronde is gewonnen door Family Jewels van Peter Hurkmans.

44 punten waren genoeg voor Quinnyboy van Niels om de 31-ste speelronde te winnen.

FC RUBINHO van Ruben Jaspers heeft de 32-ste speelronde gewonnen.

LM10 van Niels Nederlof wint met een record aantal punten van 68 de drieŽndertigste speelronde.

Inter Milanovic van Milan wint de 34-ste en laatste speelronde.

Winnaar van Superelfseizoen 2023-2024 is geworden Harrie Charisteas van Ronnie met 1133 punten. Tweede is geworden FC de Meulegaapers 1 van Marc met 1124 punten. Het podium wordt gecompleteerd door LFC 8erberg van Martijn Achterberg met 1083 punten. Drebin Squad 2 van Jeroen van Schaick is vierde met 1069 punten. FC Weert Zuid II van Rob Hendriks staat met 1067 punten vijfde.
Zesde is Het Nieuwe Wapen van Martijn van Zuuren met 1058 punten
Zevende met 1048 punten is De Vernieuwing van Edwin
Met 1047 punten is TakaTakaToi van Ralph achtste
Negende is l'Equipe Fatale van Winfred met 1044 punten
Tiende met 1039 punten is BLUEFINGER WOLVES van Ruben Jaspers.

De eerste periode is gewonnen door Harrie Charisteas van Ronnie met 245 punten. Op plek 2 is geŽindigd FC Weert Zuid II van Rob Hendriks met 235 punten. Met 230 punten is Mastertho van Thomas derde geworden.

De tweede periode is gewonnen door De Bus van Clemens met 307 punten aan kop. Tweede is TakaTakaToi van Ralph met 300 punten. Met 295 punten is Harrie Charisteas van Ronnie derde.

Harrie Charisteas van Ronnie is Herbstmeister geworden. Na 17 speelronden scoorde dit team 582 punten. 30! meer dan de nummer twee op de ranglijst.

De derde periode is gewonnen door FC de Meulegaapers 1 van Marc met 348 punten. Nummer twee met 339 punten van de periode is Het Nieuwe Wapen van Martijn van Zuuren. Derde is geworden Foppe Boppe van Jochem met 335 punten.

De vierde periode is gewonnen door LFC 8terberg van Martijn Achterberg met 336 punten. Gevolgd door Olympique Timao van Tim met 327 punten. Derde in deze laatste periode is De Salvador van de Zinkweg van Martijn van Zuuren met 294 punten geworden.

FairPlay Cup:

Riet met FC MCKM is met 1,05 strafpunten het meest faire team van het seizoen 2023-2024 en wint daarmee de FairPlayCup. Tweede is FC Nelson van Niels Jaspers geworden met 1,12 punten. UUHD van Hans van Dongen is derde geworden met 1,34 strafpunten.

Subleagues:

Nummer 1 bij de subleagues van seizoen 2023-2024 is Mediahuis met 1021,17 punten geworden. Tweede is Trienekens Boleij met 996,67 punten. Derde is FC Romaro met 983,71 punten geworden.

Superelf Cup:

Alle poulewedstrijden zijn gespeeld. De wedstrijden van de tweede ronde zijn gespeeld. De wedstrijden van de derde ronde is gespeeld samen met speelronde 22. De vierde ronde is gespeeld met speelronde 24. De achtste finales zijn gespeeld samen met speelronde 27.

De kwartfinales zijn gespeeld met ronde 30. De halve finales zijn gespeeld met speelronde 32. Daarmee is de finale bekend: De Muuge Ponnies van Roel tegen BLEUFINGER WOLVES van Ruben Jaspers. De finale wordt gespeeld met speelronde 33.

De finale is gewonnen door De Muuge Ponnies van Roel wie daarmee de SuperelfCup van het seizoen 2023-2024 wint.

Transfers

Derry John Murkin is door FC Volendam verkocht aan Schalke '04. Dit betekent dat managers met Murkin in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Murkin in hun team: Hans de Wilde

Vito van Crooij is vertrokken bij Sparta Rotterdam. Dit betekent dat managers met van Crooij in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen.

Carel Eiting is door FC Volendam verkocht aan FC Twente. Dit betekent dat managers met Eiting in het team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen. Indien ze met Eiting een tweede speler van FC Twente in het team hebben moeten ze uiterlijk tijdens de eerste transferperiode een van beide spelers wisselen. Voor Willem Sanders is door de competitieleider een verplicht wissel doorgevoerd Twigt ipv Eiting.

Pantelis Hatzidiakos is vertrokken bij AZ. Dit betekent dat managers met Hatzidiakos in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Hatzidiakos in hun team: Timo

Daijiro Chirino is vertrokken bij PEC Zwolle. Dit betekent dat managers met Chirino in hun team miv ronde 4 een vervanger mogen opstellen.

Ibrahim Sangare is door PSV verkocht aan Nothingham Forrest. Dit betekent dat managers met Sangare in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Sean Klaiber is door FC Utrecht verkocht aan Bronby IF. Dit betekent dat managers met Klaiber in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Bart van Hintum is van PEC Zwolle naar ADO Den Haag vertrokken. Dit betekent dat managers met van Hintum in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Davy Klaassen is door Ajax verkocht aan Internazionale. Dit betekent dat managers met Klaassen in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Robin Polley is door Heracles Almelo verkocht aan Telstar. Dit betekent dat managers met Polley in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Polley in hun team: Alexander

Tibor Halilovic is door SC Heerenveen verkocht aan Dinamo Zagreb. Dit betekent dat managers met Halilovic in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Owen Wijndal is door Ajax verhuurd aan FC Antwerp. Dit betekent dat managers met Wijndal in hun team miv ronde 5 een vervanger mogen opstellen.

Selim Sonmez is vertrokken bij NEC. Dit betekent dat managers met Sonmez in hun team miv ronde 17 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Sonmez in hun team: Valerie

Veron Parkes is door Fortuna Sittard verhuurd aan FC Dordrecht. Dit betekent dat managers met Parkes in hun team miv ronde 17 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Parkes in hun team: Axel en Niels Nederlof.

Ivor Pandur is door Fortuna Sittard verkocht aan Hull City. Dit betekent dat managers met Pandur in hun team miv ronde 17 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Pandur in hun team: John en Ronald.

Mats Seuntjens is vertrokken bij FC Utrecht en speelt nu voor RKC Waalwijk. Dit betekent dat managers met Seuntjens in hun team miv ronde 18 een vervanger mogen opstellen. Wanneer je met Seuntjens 2 spelers van RKC in je team hebt moet je uiterlijk de derde transferperiode 1 van beide wisselen. Voor de volgende managers heeft de competitieleider Seuntjens vervangen door Can Bozdogan: Hans de Wilde, Daan, Willem Heemskerk, Ferry, Diederik, Niels Nederlof en Hans de Wit

Tijjani Noslin is vertrokken bij Fortuna Sittard. Dit betekent dat managers met Noslin in hun team miv ronde 19 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Noslin in hun team: Ferry.

Lequincio Zeefuik is door FC Volendam verkocht aan AZ. Dit betekent dat managers met Zeefuik in hun team miv ronde 19 een vervanger mogen opstellen. Mochten ze met Zeefuik een tweede speler van AZ in hun team hebben, dan moet ze uiterlijk de derde en laatste transferperiode 1 van beiden wisselen.

Manfred Ugalde is door FC Twente verkocht aan Spartak Moskou. Dit betekent dat managers met Ugalde in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen.

Nikolas Agrafiotis is door Excelsior verkocht aan Wehen Wiesbaden. Dit betekent dat managers met Agrafiotis miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Agrafiotis in hun team: Willem Heemskerk, Ferry en Ronald

Said Hamulic is door Vitesse verkocht aan Lokomotiv Moskou. Dit betekent dat managers met Hamulic miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Hamulic in hun team: Hans de Wilde, John en Niels

Abdenego Nankishi is door Heracles Almelo teruggestuurd naar Werder Bremen. Dit betekent dat managers met Nankishi in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen.

Lance Duijvesteijn is door Almere City FC verkocht aan Excelsior. Dit betekent dat managers met Duijvesteijn in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. Wanneer je met Duijvesteijn 2 spelers van Excelsior in je team hebt moet je uiterlijk de derde transferperiode 1 van beide wisselen.

Jens Odgaard is door AZ verkocht aan Bologna. Dit betekent dat managers met Odgaard in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Odgaard in hun team: Dorette

Magnus Mattson is door NEC verkocht aan FC Kopenhagen. Dit betekent dat managers met Mattson in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Mattson in hun team: John, Willem Heemskerk en Diederik

Bradley van Hoeven is door Almere City verhuurd aan FC Emmen. Dit betekent dat managers met van Hoeven in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben van Hoeven in hun team: Angelo

Million Manhoef is door Vitesse verkocht aan Stoke City. Dit betekent dat managers met Manhoef in hun team miv ronde 20 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Manhoef in hun team: Rob Stad

Adnan Ugur is vertrokken bij Fortuna Sittard. Dit betekent dat managers met Ugur in hun team miv ronde 24 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Ugur in hun team: Willem Sanders en Alexander

Anas Ouahim is vertrokken bij Heracles Almelo. Dit betekent dat managers met Ouahim in hun team miv ronde 25 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Ouahim in hun team: Kelvin, John, Benny, Willem Heemskerk (2x), Ferry, Davey, Patrick van Egmond, Ronald, Niels Nederlof, Dennis, Ralf en Richard

Joshua Brenet is vertrokken bij FC Twente. Dit betekent dat managers met Brenet in hun team miv ronde 27 een vervanger mogen opstellen. De volgende managers hebben Brenet in hun team: Daan